Spring naar inhoud

DISCLOSURE EN WAT ER NIET MEE GEBEURT

Hoera, we hebben disclosure oftewel openbaarmaking!
Eigenlijk zijn alle feiten die belangrijk zijn voor iedereen om te weten, nu op internet te vinden. Dat kan ik natuurlijk niet weten want wie weet komt er nog meer. Maar van alle 'geruchten' die we kennen, ufo's met bijbehorende aliens, verschillende aliens die de aarde bezoeken en met ons experimenteren, ons niet kloppende DNA, het geheime ruimte programma van de VS, chem-trails, de geheime diensten van de VS en andere landen, de 'donkere regering' en de totaal uit de hand lopende pedofilie en ander kindermisbruik in kringen van rijken en machtigen, of de astronauten nu wel of niet naar de maan geweest zijn, Atlantis, de reuzen die op aarde rondliepen, wat er allemaal in Antarctica gebeurt en wat daar allemaal niet bewaard is gebleven van de Atlantis tijd, dat de maan niet bij de aarde hoort, enzovoorts, enzovoorts, is ondertussen door insiders, in dit geval dus klokkenluiders (whisleblowers), naar buiten gebracht.
Wat er daarna mee gebeurt is een ander verhaal. Edward Snowden heeft bijvoorbeeld een super openbaarmaking gedaan over de NSA, de National Security Agency van de VS, dat zowat alles wat we privé over het internet rondsturen, door de Amerikaanse (en wie weet welke andere) regering bekeken kan worden. Een geweldige dienst aan de mensheid, maar hij wordt nu 'gezocht' en heeft asiel gevonden in Rusland. Het is nog steeds de omgekeerde wereld. Verschillende opiniepeilingen laten zien dat tussen de 50% en de 84% van de Amerikanen de officiële versie van het 9/11 gebeuren niet gelooft. En de meesten daarvan denken dat de regering het zelf in scene heeft gezet. Je zou zeggen: je kunt er niet meer omheen, er zijn zoveel feiten en klokkenluiders wat dat alleen al aangaat.
Maar er gebeurt niets. Waarom niet? Omdat de (schaduw)regering nog altijd de touwtjes in handen heeft. Gewoon stilzwijgen die hap.
Dus disclosure is niet dat meteen de hele wereld in rep en roer is, en dat er dingen gaan veranderen zoals het geval zou zijn als bijvoorbeeld de President van de VS zou erkennen dat er contacten met aliens zijn, maar disclosure is dat steeds meer mensen 'wakker' worden, zich beter gaan informeren, niet alles meer voor zoete koek slikken. Dat een nieuwe generatie opgroeit met nieuwe feiten. In een totaal andere wereld.
Laat ik voor de mensen die hier sceptisch over zijn een aantal voorbeelden geven van zaken die eerst afgedaan werden met 'samenzweringstheorie', flauwekul' en 'geloof jij dat?' en nu duidelijk zijn.
1. Chemtrails. Op dit moment (2018) zijn er hoorzittingen in de senaat van de VS aan de gang over 'klimaatbeheersingsprogramma's' waarbij vliegtuigen ingezet worden om chemicaliën boven de aarde uit te strooien. Daarbij zijn documenten naar boven gekomen die aantonen dat er giftige stoffen bij zaten die niets met klimaatbeheersing te maken hebben. Kortom chemtrails is een feit.
2. Drughandel. De CIA (Amerikaanse inlichtingendienst) werkt(e) samen met de drugmaffia en handelt in drugs vanwege de financiële opbrengst. Er is een hele tv-serie 'History Channel' uitzendingen aan dit feit gewijd.
3. Vitamine-C. Al tientallen jaren door 'gekke' wetenschappers beweerd, dat hoge doses vitamine-C (een gram tot tien gram per dag) een prima anti-kanker geneesmiddel is, is nu officieel bevestigd (tot ergernis van de farmaceutische industrie).
4. Seks-misbruik. Hollywood blijkt een centrum van seksueel misbruik van kinderen en pedofilie. Los van onder andere Elijah Woods (Frodo in The Hobbit) en Keanu Reeves (Neo in The Matrix) die zich daarover uitlieten zijn er veel getuigenissen. Ook steeds meer politici en super rijken blijken zich schuldig te maken aan pedofilie. Overal zijn tegenwoordig schandalen in de pers te vinden (even googelen). Ook 'de kerk' is al jaren voortdurend in het nieuws vanwege pedofilie.
5. ISIS gefinancierd door de VS. Wie levert het geld voor de wapens van ISIS en andere fundamentalisten? Via Wikileaks is nu duidelijk dat de VS er achter zit.
Moeten we nu gaan wachten tot er iets gebeurt? Nee, je moet zelf op onderzoek uitgaan. Ben je eenmaal overtuigd van een ding dan rol je meestal vanzelf in het volgende en je stopt doordat het je wereldbeeld zo verandert dat je dat eerst moet verwerken en het uit andere bronnen ook moet vernemen. Of uit tijdgebrek natuurlijk want er is me toch een hoop nieuwe informatie! Dubbel checken doe ik natuurlijk wel. Ik hoor en lees vaak dingen waarbij ik denk: dat kan niet waar zijn, dat zijn sprookjes. Of: hij heeft verkeerde conclusies getrokken of
zomaar iets aangenomen, Maar als allerlei volstrekt betrouwbare mensen overlappende verhalen vertellen en die als een puzzel in elkaar passen ga je patronen zien en je wereldbeeld aanpassen. Het is maar zelden dat mensen verhaaltjes vertellen, als ze tenminste iets te verliezen hebben of voor gek uitgemaakt kunnen worden. Dus mensen die betrouwbaar zijn en inderdaad insiders zijn, als die een risico nemen voor gek uitgemaakt te worden of erger, dan neem ik ze tegenwoordig serieus.
Mijn volgende blog over Clark McClelland is een klein voorbeeld van zo'n bekentenis van een astronaut. Vermenigvuldig dit verhaal met honderd en je krijgt een idee waar het om gaat.

Naschrift:

Een vriend vroeg me waarom die regering toch zo verkrampt omgaat met het feit dat er ufo's gezien worden en er aliens zijn.

Het probleem met dit soort onthullingen (zoals die van Clark) is dat hij een alien binnen in de Space Shuttle heeft gezien. Dan komen er vragen als hoe kwam die daar? En dan barst de dam open. De ene onthulling lijdt dan tot de andere en de regering moet fouten gaan erkennen die ze gemaakt hebben. Mensen gaan processen voeren, mensen gaan veroordeeld worden voor geheimhouding en liegen tegen het volk, valsheid in geschrifte, verkwisten van overheidsgeld, enz. Dus ik begrijp best dat ze het niet gaan toegeven. Dus moet het van onderop, van ons komen."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *