Spring naar inhoud

DISCLOSURE VAN HET UFO FENOMEEN

Vooraf even iets over Steven Greer (1955). Hij was arts die als teamleider werkte op een spoedafdeling van een ziekenhuis in de Verenigde Staten. Hij kwam echter in contact met informatie over ufo's die hem deed besluiten om zijn beroep op te geven en zich aan dat onderwerp te wijden. Hij schreef er een boek over dat ik van een vriend cadeau kreeg.
Een geweldig boek volgens hem. Het ging over de cover up van het UFO fenomeen. Dus niet zozeer over de UFO's zelf, die hij (terecht gezien de talloze waarnemingen over de hele wereld) als vanzelfsprekend aannam maar over de ontkenning, de leugens en de geheimhouding van het fenomeen door de Amerikaanse regering en over zijn rol daarin om te proberen openheid van zaken te krijgen.

Ik vond het een schokkend en onthullend boek.

Wat een tegenwerking, leugens en geheimhouding. Ik ben hem in de jaren daarna gaan volgen omdat ik zeker wilde weten of het niet grotendeels fantasie van hem was. Maar niet alleen via hem, ook via talloze andere bronnen kwam ik erachter dat hij eerder te voorzichtig was en dat de geheimhouding van de schaduw-Amerikaanse of zeg maar liever schaduw-wereldregering allemaal veel erger is dan ik kon bevatten. Laat ik maar niet weer over de Twin Towers beginnen. Elke keer dat ik in het onderwerp dook moest ik weer even slikken en een volgende stap nemen in het achterlaten van mijn naïviteit en het accepteren van de realiteit. Vee-verminkingen, mysterieuze verdwijningen, verspreiding van valse gegevens, het achterhouden van informatie, het verspreiden van foute informatie (weet je nog van de massavernietigingswapens van Saddam) het gebeurt allemaal door de schaduwregering oftewel de Deep State. Duik in de info daarover en je staat versteld. Willem Middelkoop heeft hier een geweldig maar alweer schokkend boek over geschreven: 'Patronen van Bedrog'.
Met welk doel? De mensen te verdelen en angstig te houden zodat zij hun macht behouden en de wapenverkoop volop door kan gaan.

Ondertussen is Greer bekend geworden door zijn disclosure (opening van zaken) project. Hij heeft meer dan honderd hoge en ex-hoge pieten in het leger en de regering bereid gevonden om verklaringen over de geheimhouding en het 'zwarte budget' van de VS te geven. Onder ede nog wel. De verklaringen zijn zowat allemaal op het internet te vinden. Hij heeft een website waar alles te vinden is: (zoek op siriusdisclosure).
En dat zijn de mensen die durven naar voren te komen. Voor elke mens die naar voren durft te komen zijn er tien die dat niet durven, terecht bang om geliquideerd te worden (wat vaak genoeg gebeurt). Door hen weet Greer nog veel meer details en heeft een erg compleet beeld van wat er gaande is.

Hetzelfde gebeurt op het gebied van vrije energie. Ik heb daar lang niet in geloofd. Te mooi om waar te zijn. Maar na genoeg daarover gehoord en gelezen te hebben denk ik dat het wel waar is. Zodra iemand een technologie ontdekt die de rijken/machtigen der aarde niet bevalt wordt die (gepatenteerde) techniek weggekocht of wordt de persoon geliquideerd. Dat kan dus alleen maar ontwikkeld worden door dat genoeg mensen samen komen in een ' open source project'.
Het lukt echter maar niet om 'het grote publiek' de echte gang van zaken duidelijk te maken omdat de schaduwregering erg slim is in het zaaien van verwarring en niemand elkaar vertrouwd en er debunkers (ontkenners) betaald worden om verwarring te zaaien.

Maar nu de toespraak van Greer van 15 November 2016 in Las Vegas. Hij heeft een hoge piet in de inlichtingendienst van de Verenigde Staten die het allemaal te erg vond wat daar georganiseerd werd, bereid gevonden om veel geheimen te openbaren zodat geruchten die hij daarover al vaker gehoord had, voor Greer duidelijk werden.

Het komt er in het kort op neer dat de VS een project aan het voorbereiden is, dat volgens de getuige zelfs zo goed als klaar is, om een grote aanval op meerdere civiele doelen te doen en ons te laten denken dat het een alien aanval is. Daarbij zouden best wel eens miljoenen doden kunnen vallen. Het gevolg daarvan is dat we als wereldbevolking bereid zijn om waanzinnige bedragen in defensie (tegen de 'bedreiging van de aliens') te gaan steken wat precies de bedoeling is van de mensen die daar in het verleden schatrijk door geworden zijn. Natuurlijk gaat het ook om vervoer (olie) inslaan van voorraden (voedingsindustrie) en geneesmiddelen (farmaceutische industrie). Verder focussen we op de zogenaamde vijand. In werkelijkheid zijn de aliens, het zijn overigens meerdere soorten, niet bijzonder vijandig anders waren we al lang allemaal dood geweest. We focussen daardoor niet op de echte vijand, die we als mens zelf zijn met al onze discriminatie, oorlog, haat en dergelijke, waardoor we al weer onze macht uit handen geven.

Dit kunnen ze (de schaduwregering van de VS) bereiken omdat ze qua technologie veel verder zijn dan wij denken. Heel veel ufo-waarnemingen zijn gewoon hoogstandjes van technologie van de VS die al tientallen jaren in ontwikkeling zijn en voor ons verborgen gehouden. Het is nu belangrijk, zegt Greer, dat we dit weten zodat we bij een dergelijke aanval, die we hopelijk ook nog kunnen voorkomen doordat genoeg mensen zich hiertegen gaan verzetten, niet de aliens de schuld gaan geven maar zien dat het in scene is gezet net als de aanval op de Twin Towers.

Nog een belangrijk deel van zijn lezing was de onthulling dat een aantal tot nu toe raadselachtige en onverklaarbare zaken die meestal aan aliens toegeschreven worden bij gebrek aan normale verklaringen, door de technologische hoogstandjes van de schaduwregering uitgevoerd worden om ons een slecht beeld te laten vormen van die aliens. Dit om het komende scenario van een wereld-aanval door aliens aannemelijk te maken. Je moet daarbij denken aan de vee-verminkingen van voornamelijk koeien in de VS zonder dat er ooit iemand betrapt is, iets dat al tientallen jaren aan de gang is. Ook aan alien ontvoeringen en onverklaarbare verdwijningen van mensen. Ook valse informatie wordt verspreid door mensen dingen te laten ondergaan of ontmoeten waarvan ze denken dat het aliens zijn die het doen terwijl het het leger is wat veel verwarring in ufo-kringen veroorzaakt.
Hij vertelt het allemaal zo duidelijk met zoveel namen en gegevens dat het erg overtuigend wordt. Hij is niet over een nacht ijs gegaan. Het hele plaatje wordt ijselijk duidelijk en dat is heel erg hard nodig. Allerlei vraagtekens die ik had zijn verdwenen. Het mooiste vind ik dat hij duidelijk maakt dat oorlog, tegen wie dan ook (dus ook tegen alien) ons alleen maar verder van de zo fel begeerde wereld-vrede af brengt. Waar we naar toe moeten is naar dialoog met aliens. En daarvoor zullen we eerst onze eigen zaakjes op orde moeten hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *