Spring naar inhoud

9/11, WAAROM HET ESSENTIEEL IS

Waarom vertel ik dit. Waarom kom ik steeds (afhankelijk van wie dit leest) weer terug op 911. Twee heel belangrijke redenen. Allereerst is het ondertussen zo verschrikkelijk duidelijk dat het door de regering in scene gezet is. Een uurtje in de feiten duiken zou eigenlijk genoeg moeten zijn. In duidelijk Nederlands: er klopt geen reet van het officiële verhaal. Iemand die dat niet gelooft is of niet goed geïnformeerd, of wil zich niet goed informeren. Zo erg duidelijk vind ik het.


Er is zoveel materiaal van over de hele wereld beschikbaar, boeken (zelfs een Nederlands boek van Coen Vermeeren), eindeloos veel filmpjes, zoveel getuigenverklaringen, klokkenluiders (zoek in YouTube op ‘former CIA asset susan lindauer exposes 911’) , groepen mensen die zich inspannen om de waarheid boven tafel te krijgen zoals 150 architecten die lezingen geven (zelfs in Delft, TU) en mensen oproepen de regering ter verantwoording te roepen.
Er zijn natuurlijk ook mensen die met andere dingen bezig zijn. Daar kan ik me wat bij voorstellen. Of die zeggen dat het Amerika is en niet Nederland, wat hebben wij daar mee te maken. En dat het al vijftien jaar geleden is, dus niet meer relevant. Die laatste twee redenen zijn helaas niet waar. En daarom schrijf ik dit eigenlijk voor die mensen. Ik wil hen uitleggen waarom dit belangrijk is en waarom het helpt dat ze hier de juiste mening over hebben.
Het is namelijk, en dat is de tweede reden, niet zomaar een willekeurige kwestie, het is, juist omdat het zo duidelijk is dat het in scene gezet is en de bewijzen voor het oprapen liggen, zo makkelijk om het aan te tonen dat dit een geweldige kans is om te laten zien dat ‘het systeem’ waarin zich dit heeft afgespeeld door en door rot is. Want de media (daar zijn ze weer) hebben het gewoon meegespeeld, en het leger is erin betrokken en het (daar is ie weer) militair-industrieel-complex. Anders gezegd: de wapenverkoop. Het is niet een op zichzelf staande ‘False Flag Operation’, zoiets kan alleen georganiseerd zijn in een rot systeem. Niet alleen een rot Amerikaans systeem, het is een wereldwijd probleem waar ook in Nederland steeds meer over geklaagd wordt. Ook onze privacy gaat er steeds meer aan, ook ons politieke systeem begint een lachertje te worden. Ook onze media zijn niet meer vrij. Ook wij worden geregeerd door de multinationals. Ook wij zijn slaven van de rijken.
En als die beerput open gaat dan gaat er zoveel rotzooi naar boven komen en kunnen er zoveel dingen veranderen dat we eindelijk af kunnen komen van dat door en door rotte politieke en media en militaire systeem en serieuze stappen kunnen zetten naar een wereldvrede. Want daar gaat dit om. Niets minder.

Als het goed is zeggen deze drie cijfers genoeg over waar dit over gaat. Een hele korte inleiding. Afgelopen elf (11) september (9) (de Amerikanen zetten heel onlogisch de maand vóór de dag) vijftien jaar geleden, stortten de Twin Towers in na geraakt te zijn door twee vliegtuigen. Ik geloofde onmiddellijk de officiële verklaring: terroristen, en dat bleef jaren zo. Ik volgde het verhaal van de zoektocht naar Osama Bin Laden met spanning.
En toen kwam ik een kritisch artikel tegen. De Amerikaanse regering zelf zou dit in scene gezet hebben en 3000 van zijn eigen mensen vermoord hebben. Dat kon niet waar zijn. Maar het verhaal klonk goed doortimmerd. Ik liet het voor wat het was. Maar de verhalen bleven komen. En er waren ook debunkers van dat verhaal. Dat klonk ook overtuigend. Wie had nu gelijk? Maar na een paar jaar en een hoop artikelen en filmpjes was ik ‘om’ en snapte ik waarom ik dat punt zo lang had uitgesteld. Want het is voor een goedwillend mens zo totaal onwaarschijnlijk. Ook wilde ik niet ‘die alternatieveling’ zijn die van ‘samenzweringstheorieën’ beschuldigd werd. En ik wilde mijn wereldbeeld van die goede Amerikanen die ons bevrijd hadden niet bijstellen. Maar het was niet anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *