Spring naar inhoud

BITCOIN VOOR BEGINNERS, EEN DIGITAAL MINI-BOEKJE

Onlangs vroeg een lezer me hoe hij het beste met 'Bitcoin' kon beginnen. Ik schreef hem een uitgebreide email.
Wat later vroeg een andere lezer hetzelfde. Ik kopieerde de eerdere mail maar vond dat die wat duidelijker en uitgebreider moest. En nog wat completer en nog wat uitgebreider...  Voor ik het wist zat ik dagenlang in een handleiding en dat werd een digitaal mini-boekje.

Omdat het een erg goede en complete handleiding is geworden die je goed op de hoogte brengt van de stand van zaken met Bitcoin en crypto-munten in het algemeen en het je ook nog eens heel veel tijd en frustratie kan besparen wil ik het voor vijf euro verkopen.

Er staat wat geschiedenis in, uitleg waarom de technologie zo wereldschokkend is en onze wereld voor altijd gaat veranderen. Ook tips voor goede munten en goede wisselbureaus (exchanges), links naar goede websites, naar bitcoin magazines en naar algemene info. Alle Engelse termen heb ik vertaald of duidelijk uitgelegd. Na het lezen ben je aardig op de hoogte van deze wereld op zich en kun je meepraten en je weg zelf vinden.
Je kunt me na het lezen ook vragen stellen en advies vragen.
En als je niet tevreden bent stort ik je het geld terug. Dus je hebt niets te verliezen.
Gewoon een mailtje naar huubneys@gmail.com dan stuur ik je de bankgegevens en het boekje op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *