Spring naar inhoud

CLARK MCCLELLAND

Onlangs hoorde ik Kerry Cassidy van Project Camelot (een serie openbaarmakende interviews op YouTube) zeggen dat de voormalige (space shuttle) astronaut Clark McClelland zich duidelijk uitgesproken heeft over ufo's, over een alien die hij ontmoet heeft en de cover up van de werkelijke feiten door de Amerikaanse regering. Hij is er zelf het bewijs van. De regering heeft hem alles afgenomen, inclusief zijn pensioen en hij leeft nu op een uitkering. Ook heeft de regering alle vermeldingen van zijn meewerken aan NASA projecten (meer dan 600) geschrapt en hij is nauwelijks nog te vinden op het net. Je zult hem tevergeefs op Wikipedia zoeken.

Overigens is hij niet de enige. Gordon Cooper en Edgar Mitchell hebben zich ook uitgesproken over aliens maar wat voorzichtiger en zijn daarom minder 'gepakt'.

Let wel het is geen 'hoax'. Dat zeggen mensen die hem niet op de NASA informatie meer kunnen vinden. Maar dat is nu juist waar het hier om gaat. Er zijn genoeg juiste referenties naar hem en zijn verdiensten en de mensen die het kunnen weten (zoals Bob Dean, googelen die man, zie de interviews met hem op YouTube!) bevestigen dat.

Ik was aanvankelijk sprakeloos, zoals dit naïeve ei zo vaak sprakeloos is omdat iedereen dit kan nagaan. Zoek een beetje verder en je ziet dat hij echt een (Space Shuttle) astronaut is geweest met een indrukwekkende staat van dienst. En dan niet op Wikipedia? Het wordt tijd deze info zo veel mogelijk te verspreiden en dat deze geheimhouding stopt. Er is een kort filmpje (4 min) van hem op YouTube waarin hij zijn verhaal doet. Zoek op Disclosure series 1 Clark McClelland. En op:  about 8 to 9 foot tall entity. Hij heeft ook een prima website www.stargate-chronicles.com .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *