Spring naar inhoud

HELDERZIENDE SESSIES OVER 9/11 VRIJGEGEVEN

9/11, de aanslag in 2001 op de Twin Towers in New York waarbij bijna 3.000 mensen om het leven kwamen en vele vreemde dingen gebeurden.

De gebeurtenis is zo belangrijk omdat als je eenmaal ziet wat er achter de schermen van het wereldtoneel gebeurt, je open gaat staan voor een heel andere kijk op de werkelijkheid. En dat is hard nodig want er klopt niet veel van de kijk op de wereld van de gemiddelde burger.

Ik heb het ook vaker over het Farsight Instituut gehad (farsight.org) dat begaafde helderzienden laat kijken naar gebeurtenissen in verleden, heden en toekomst om meer duidelijkheid te krijgen over wat er precies toen gebeurd is of gebeuren zal. Zij noemen het Remote Viewing. Helderziendheid is een hulpmiddel. Het is niet 'de waarheid' of een bewijs. Fouten in de interpretatie van de 'beelden' die de helderziende te zien krijgt kunnen optreden. Dat is iets wat een helderziende moet leren tijdens zijn leven om de beelden zo neutraal mogelijk te bekijken. Ook het inschatten van de tijd en tijdsvolgorde is lastig. Voor de helderziende is het namelijk steeds dat wat hij ziet 'nu' gebeurt. Ook blijken helderzienden voorkeuren te hebben voor wat ze te zien krijgen, afhankelijk van hun eigen verleden. Deze minpunten worden vaak opgevangen door meerdere helderzienden op hetzelfde project in te zetten.

Bij voorspellingen over de toekomst moet je nog eens extra oppassen omdat die meestal voor maximaal 85% uitkomen omdat de mens een vrije wil heeft en de toekomst dus niet vast ligt. Maar desondanks is de gave heel waardevol omdat ze vaak dingen te zien krijgen die niemand weet. Kortom het geeft aanknopingspunten om verder te zoeken of zaken beter te begrijpen. Ze kunnen heel nuttig zijn in opsporingszaken van de politie en om een kijkje achter de schermen te nemen zoals het Amerikaanse leger doet (en waarschijnlijk veel andere landen).

De beelden van de 9/11 helderziende sessies zijn nu gratis te zien op YouTube en ik geef de links naar deel 1 en 2 onderaan.

Omdat het lange sessies zijn (twee keer bijna twee uur) en maar weinig mensen (zoals ik, haha) ze helemaal zullen willen zien heb ik tijdens het kijken voor jullie een overzichtje gemaakt zodat je minder interessante stukken kunt overslaan.

Tip: Lees ook de commentaren van mensen onder de video's.

Deel 1:

https://www.youtube.com/watch?v=671ziiLlBBs

0:00 Inleiding door Courtney Brown (CB) over hoe de sessies tot stand zijn gekomen.

19:35 Sessie van Dick Algire (DA) over hoe gebouw 7 (de derde tower/toren die werd neergehaald zonder dat er een vliegtuig aan te pas kwam).

34:00 Korte inleiding van Courtney Brown tot de sessie van Daz Smith (DS) over door wie en hoe de noordelijke toren werd neergehaald met meteen de sessie zelf er achter.

53:30 Inleiding van CB tot

55:00 Sessie DS over de oorzaak van het neerhalen van de zuidelijke toren.

1:16:10 Inleiding van CB tot sessie van DA over wie de organisatie had van de aanslagen. Begin van de sessie beter overslaan en beginnen op 1:25:00.

1:33:40 Inleiding CB voor

1:36:00 Sessie DA over wie vloog het toestel de noordelijke toren in.

1:41:00 Uitleiding door Courtney Brown.

Deel 2:

https://www.youtube.com/watch?v=ZbdxXWN4DGk

0:00:00 Inleiding Courtney Brown (CB) tot

03:45 Sessie Daz Smith (DS) over de lancering, de vlucht en de impact van het projectiel dat het Pentagon raakte. Deze is saai, beter beginnen op 21:00 tot 24:50 en dan weer overslaan tot

30:15 Inleiding CB tot

30:40 Sessie Dick Algire over hetzelfde. Alweer saai, ga naar 50:00 tot

52:00 Inleiding CB tot

53:20 Sessie van DS over de verantwoordelijken voor het instorten van de zuidelijke toren. Deze is weer saai, ga naar

1:05:00 samenvatting sessie tot 1:09:15.

1:09:15 Samenvatting door CB en inleiding tot

1:10:35 Sessie DS over noordelijke toren. Interessant.

1:16:35 Inleiding CB tot

1:16:55 DA over de noordelijke toren. Skip naar 1:22:20 voor prachtige beschrijving van Rumsfeld tot 1:32:00. Daarna is het wat minder dus je kunt dan skippen tot

1:47:16 Inleiding CB tot

1:48:00 mooie sessie van Dick Algire.

1:55:10 Uitleiding van Courtney Brown met samenvatting tot einde (1:58:00).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *